Particulieren

woningen – aanbouwen – serres -veranda’s

Eco Bouwprojecten maakt unieke en op maat gemaakte aanbouwen. We kijken altijd naar een combinatie van slim en duurzaam bouwen. Uw aanbouw funderen wij op schroefpalen (bekijk het filmpje). Hiermee kunnen we goedkoper bouwen door kostenbesparingen bij het graven van een fundering, het afvoeren van grond en het storten van beton. Geen inzet van graafmachines of gebruik van stikstof-vervuilend beton en daardoor geen onnodige belasting voor het milieu. Dus veel duurzamer dan bij de traditionele manier van bouwen door de keuze van de juiste materialen in combinatie van een slim funderingsysteem.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

schuren – tuinhuizen – overkappingen​ / carports

Eco Bouwprojecten realiseert op maat gemaakte schuren, tuinhuizen en overkappingen/carports. Heeft u een idee of wilt u een advies op maat? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Al onze projecten komen met grote precisie en kwaliteit tot stand. Op basis van uw wensen kijken we of uw project op locatie gemaakt wordt of dat wij uw project prefabriceren in onze werkplaats.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

recreatiewoningen / blokhutten

Een unieke recreatiewoning? Daar zijn wij goed in! Een goed functioneel ontwerp is belangrijk en daar besteden wij samen met veel tijd aan. Heeft u al een ontwerp, dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijk­heden voor de productie en uitvoering van uw project.
Eco Bouwprojecten heeft afgelopen jaren meerdere unieke recreatie­woningen gebouwd. Een functioneel ontwerp is belangrijk, maar heeft u ook nagedacht over de uitstraling van uw recreatie­woning? Creatief nadenken over een ontwerp is een van onze sterke punten. Unieke en creatieve compo­nenten maken uw ontwerp vaak net meer “uw persoonlijk ontwerp”.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

zorgwoningen / gastenverblijven

Wilt u een zorgwoning of een gastenverblijf plaatsen? Wij denken graag met u mee! Uiteraard moet een zorgwoning er mooi en huiselijk uitzien; wij kunnen hiervoor een ontwerp maken dat gebaseerd is op uw specifieke zorgbehoefte. Bij de bouw van een gastenverblijf is het natuurlijk belangrijk om het uw gasten zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. In beide gevallen zijn er verschillende mogelijkheden voor een prefab woning in combinatie met een slim funderingsysteem (bijvoorbeeld een schroeffundering). Heeft u uw zorgwoning na verloop van jaren niet meer nodig? Dan kunnen wij de funderingspalen er gewoon weer uitdraaien. Geen graafwerk of sloopwerk dus!

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

Contactformulier