Bedrijven en Verenigingen

projectrealisatie

Voor bedrijven biedt Eco Bouwprojecten tal van mogelijkheden op het gebied van projectontwikkeling. Of het nou om grootschalig of seriematig produceren van bouwwerken gaat of het produceren en bouwen van unieke ontwerpen, wij denken graag met u mee in de uitvoering van uw projecten. Daarbij bieden wij twee type bouwsystemen aan namelijk massief houtstapelbouw of houtskeletbouw (HSB). Eco Bouwprojecten onderscheidt zich door naast enkel te bouwen ook risicodragend te investeren in grotere projecten. Vraag eens naar onze brochure daarin vindt u tal van ontwerpvoorbeelden en meer informatie over projectontwikkeling.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

bedrijfspanden

Heeft u als bedrijf meer ruimte nodig? Of bent u opzoek naar een bouwpartner die voor u uw nieuwbouw kan realiseren? 
Eco Bouwprojecten biedt tal van mogelijkheden op het gebied van uitbouw of nieuwbouw. Slim nadenken over een bouwsysteem dat bij uw bedrijfswensen past staan daarin voorop. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

clubhuizen / verenigingsgebouwen

Voor u als sportclub of vereniging is betaalbare huisvesting vaak een belangrijk uitgangspunt. Eco Bouwprojecten heeft reeds meerdere sportclub en verenigingsgebouwen gerealiseerd in de afgelopen jaren. Wij adviseren u graag op basis van uw budget en wensen.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

recreatiewoningen

Uw recreatiewoning helemaal naar uw eigen ontwerp en of wens. Eco Bouwprojecten produceert en bouwt heel uiteenlopende types recreatiewoningen. Van strak modern tot een hele robuuste blokhut met ronde stammen. Van trekkershut tot luxe vakantievilla. Laat u inspireren door onze ontwerpen of reeds gerealiseerde projecten, en stel uw eigen ontwerp samen. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

Contactformulier